Tudati létezésünk filozófiája

Szubsztanciális dualizmus, pluralizmus, valóságkutatás

Előszó gyanánt
A blog azoknak készült, akik a személyes tudati fejlődésük előmozdítása irányában kutatják filozófiai, logikai, természettudományos és intuitív eszközökkel a materiális világon túlmutató teljes valóságot.
Szeretettel fogadom a szkeptikus vagy materiális szemléletű olvasókat is, mert az ő tudati fejlődésüket is előbbre viszi ha egy alternatív valóságmodellel is megismerkednek viszonyítási pontként.
Az itt leírt összefüggések nem kinyilatkoztatások, csupán gondolatébresztőnek szánom, afféle filozófiai viszonyítási pontként, ahonnét esetleg mások is elindulhatnak a saját tudati természetük megismerésének útján, illetve a különféle nézőpontok bemutatására.
Ezért a leírtakat ne fogadjátok el érdemi kritika nélkül.
A bejegyzéseket fejezetekre osztom, mert így a későbbiekben könnyebb lesz hivatkozni egy-egy korábbi fejezet tartalmára, amely esetleg szükséges lesz a következő fejezet gondolatmenetének megértéséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://szubsztanciak.blog.hu/api/trackback/id/tr1818183645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tudati létezésünk filozófiája

Tudati létezésünk filozófiai és tudományos kérdéseivel, a teljes valóság megismerésével és tudati fejlődésünk lehetőségeivel foglalkozó blog

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása